Εγγραφές

Εγγραφές

Προεγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020. Οι προεγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν online ή με την αποστολή του δελτίου εγγραφής στο e-mail ή στο fax του Τμήματος Εγγραφών της εταιρείας διοργάνωσης του συνεδρίου. Από τις 18 Ιανουαρίου 2020, εγγραφές θα γίνονται δεκτές με το ίδιο κόστος που θα ισχύει και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Η εγγραφή στο συνέδριο μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε online (με αυτόματη χρέωση πιστωτικής κάρτας), είτε με την αποστολή του δελτίου εγγραφής στο e-mail ή στο fax του Τμήματος Εγγραφών της εταιρείας διοργάνωσης του συνεδρίου.

Everest Travel & Congresses

Λυκούργου 14-16, 105 52, Αθήνα
Τηλ.: 210 3249242
Fax: 210 3242395
W: www.everesttravel.gr
E: conference@everesttravel.gr

Υπεύθυνη εγγραφών: κα Μαριάνα Μαλακατέ, email: mmalakate@everesttravel.gr

Για το δελτίο εγγραφής παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Δικαίωμα Συμμετοχής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΠΡΟ-ΕΓΓΡΑΦΩΝ
(έως 17/01/2020)

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
(18/01–23/02/2020)

Ειδικευμένοι

€120

€140

Ειδικευόμενοι/Mεταπτυχιακοί Φοιτητές*

€90

€110

Άλλα Επαγγέλματα Υγείας

€100

€120

Νοσηλευτές/Φοιτητές/Σπουδαστές*

ΔΩΡΕΑΝ

Οι ανωτέρω τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Σημειώσεις:

Για τις κατηγορίες με μειωμένη ή δωρεάν εγγραφή είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου:

  • Οι ειδικευόμενοι ιατροί οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση από το διευθυντή της κλινικής ή του νοσοκομείου όπου ασκούν την ειδικότητά τους.
  • Οι φοιτητές/σπουδαστές οφείλουν να προσκομίσουν το “πάσο” τους ή το τρίπτυχο από το πανεπιστημιακό ίδρυμα στο οποίο φοιτούν.
  • Οι νοσηλευτές την αντίστοιχη πιστοποίηση της ιδιότητάς τους.
  • Οι αγροτικοί ιατροί και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ανήκουν στην κατηγορία των ειδικευόμενων και οφείλουν να προσκομίζουν αντίστοιχα βεβαίωση από το διευθυντή του Κέντρου Υγείας/Νοσοκομείου στο οποίο εργάζονται ή βεβαίωση από το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο οποίο φοιτούν.

Περιλαμβανόμενες Υπηρεσίες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

Ειδικευμένοι Ειδικευόμενοι Άλλα Επαγγέλματα Υγείας Φοιτητές
Σπουδαστές
Νοσηλευτές
Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος

Είσοδος στην έκθεση

Συνεδριακό υλικό

Διαλείμματα καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου

Πιστοποιητικό παρακολούθησης*

*Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται σύμφωνα με τη διάταξη του ΕΟΦ (ημερ. 19/11/2012, αρ. πρωτ. 81867) Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης του Συνεδρίου.

Εντός τριών (3) ημερών από τη παραλαβή του Δελτίου Εγγραφής και την ταυτόχρονη εξόφληση της εγγραφής σας, θα σας αποσταλεί επιβεβαίωση εγγραφής μέσω email. Σε περίπτωση που δε λάβετε τη σχετική επιβεβαίωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εταιρεία Διοργάνωσης του Συνεδρίου.

Τρόποι Πληρωμής

Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής, πραγματοποιείται με τους ακόλουθους τρόπους:

Online εγγραφή με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VISA, MASTERCARD, ΑΜΕΧ, DINERS)

Για την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να συμπληρώνεται το online δελτίο εγγραφής, το οποίο και σας κατευθύνει σε ασφαλή τραπεζική σελίδα, όπου πραγματοποιείται αυτόματα η χρέωση της πιστωτικής κάρτας.

Για να εγγραφείτε online με χρέωση πιστωτικής σας κάρτας, παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ

Με μετρητά (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

Ειδικά στην περίπτωση που επιθυμείτε η πληρωμή της εγγραφής σας να πραγματοποιηθεί με μετρητά, θα μπορείτε να επισκέπτεστε τα γραφεία της εταιρείας διοργάνωσης του συνεδρίου στην παραπάνω διεύθυνση ή να καταθέτετε το ποσό του δικαιώματος συμμετοχής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 105 00 200 2018 905
IBAN: GR6201401050105002002018905
Δικαιούχος: ΕΒΕΡΕΣΤ ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Παρακαλούμε όπως αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του συνέδρου ή της εταιρείας στην αιτιολογία κατάθεσης. Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης θα πρέπει να επισυνάπτεται στο δελτίο εγγραφής.

Ακυρώσεις Εγγραφών - Αντικαταστάσεις Εγγεγραμμένων

Με την παρέλευση της 17ης Ιανουαρίου 2020 καμία ακύρωση δε θα γίνεται δεκτή και θα παρακρατείται το καταβληθέν ποσό εγγραφής.

Αντικαταστάσεις ονομάτων γίνονται δεκτές μόνο γραπτώς στην εταιρεία διοργάνωσης του συνεδρίου, με παρακράτηση ποσού 30 Ευρώ μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2020.

Επιστροφές χρημάτων που πιθανόν προκύψουν από ακυρώσεις, θα καταβάλλονται στους δικαιούχους δύο (2) μήνες μετά τη λήξη του συνεδρίου.

Εγγραφές

Updated on 2020-02-19T14:12:45+02:00, by pediatric-subspec.